duminică, 23 septembrie 2012

Prezentare Iphone 5


miercuri, 19 septembrie 2012

Schneider Electric promovează soluţii energetice eficiente, sustenabile şi inovatoare la Solar Decathlon Europe 2012

Schneider Electric promovează soluţii energetice eficiente, sustenabile şi inovatoare la Solar Decathlon Europe 2012


Bucureşti, 19 septembrie 2012 – Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, este şi în acest an sponsorul competiţiei Solar Decathlon Europe, desfăşurată la Madrid în perioada 14 - 30 septembrie 2012.
Iniţiată în anul 2002 de Departamentul pentru Energie al Statelor Unite, competiţia Solar Decathlon vizează recrutarea studenţilor din lumea întreagă în proiecte pe durata a doi ani pentru a crea, construi şi testa case eficiente din punct de vedere energetic, alimentate cu energie solară. Aceste locuinţe sunt construite în doar 10 zile în Villa Sollar, un spaţiu amenajat special pentru competiţie, sunt disponibile vizitării publicului larg şi devin subiectul a 10 concursuri diferite. Echipa câştigătoare a întregii competiţii din acest an va fi cea a cărei locuinţă consumă cele mai puţine resurse naturale şi produce o cantitate minimă de deşeuri pe durata ciclului său de viaţă.
La ediţia din 2012 concurează echipe din ţări aflate pe 4 continente. Din partea României a intrat în competiţie proiectul Prispa dezvoltat de studenţi şi profesori din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” şi Universităţii Politehnice din Bucureşti. (www.prispa.org)
Schneider Electric sponsorizează mai mult de jumătate dintre cele 19 case participante la competiţia din acest an, furnizând micro-reţeaua de energie şi staţiile de alimentare EVlink, care permit o conexiune electrică sigură între Villa Solar şi serviciile locale de utilităţi din Madrid, pe tot parcursul evenimentului.
Prin această sponsorizare, Schneider Electric prezintă în condiții reale capabilităţile tehnologiei cerere-răspuns şi a sistemelor inteligente de gestionare a energiei. Implicarea Schneider Electric în acest proiect se realizează sub diverse forme, de la suport tehnic şi instruire pentru integrarea de soluții, până la donații de produse. „Prin participarea ca sponsor la Solar Decathlon, Schneider Electric îşi împărtăşeşte cunoştinţele şi resursele cu noua generaţie interesată de provocările actuale din domeniul energiei”, declară Saulo Spaolanse, Preşedinte Schneider Electric România. „Lucrând cot la cot cu experţii şi inginerii Schneider Electric implicaţi în activităţi de cercetare şi dezvoltare, studenţii pot exploata experienţa acestora pentru a crea proiecte competitive şi pentru a dobândi competenţe viabile în managementul energiei.”
În calitate de partener al acestei iniţiative din anul 2007 până în anul 2013, atât în SUA, cât şi în China, Schneider Electric susţine promovarea de soluţii eficiente şi inovatoare pentru a reduce pierderile de energie, pentru a promova generarea de energie regenerabilă şi pentru a încuraja comportamentul responsabil în ceea ce priveşte consumul de energie.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons