luni, 6 august 2012

Schneider Electric Romania anunta echiparea salilor de cinema Multiplex cu solutii de control centralizat al cladirii


Subsidiara din Romania a Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, este in curs de a finaliza un proiect important ca urmare a implementarii unei solutii de control centralizat al sistemelor HVAC si desfumare, in complexele cinematografice Multiplex Cinema City din Targu Mures, Arad, Baia Mare si Constanta. Solutia Schneider Electric garanteaza costuri operationale reduse, asigurand, totodata, confortul climatic cinefililor si personalului, precum si functionarea fara intreruperi a intregului sistem.

Schneider Electric a implementat acest proiect impreuna cu Thermo Control, companie specializata in proiectarea, livrarea completa, executia si punerea in functiune a sistemelor de control centralizat al cladirii (Building Management Systems - BMS).

„Suntem incantati sa anuntam acest proiect de anvergura in Romania, ce a presupus eforturi concertate, atat din partea mai multor departamente din cadrul Schneider Electric, cat si a partenerilor cu care am colaborat. Solutia complexa propusa de Schneider Electric vizeaza nu doar controlul temperaturii ambientale si a nivelului de dioxid de carbon pentru asigurarea unui confort climatic corespunzator unei vizionari placute, cat si eficientizarea, cu pana la 30%, a costurilor cu electricitatea consumata, care, in cazul salilor de cinema, pot atinge valori extreme,” a declarat Saulo Spaolanse, Presedinte Schneider Electric Romania.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons